Perspectivs ydelser

Perspectivs kerneydelse er at hjælpe kunden med at skabe nye tanker om udfordringer indenfor ledelse, karriere og personlig udvikling.  Udgangspunktet er altid kundens egne ressourcer og styrker. Opgavens løsning tager form i et tæt samarbejde mellem Perspectiv, opgavestiller og de relevante involverede parter.

Samtaler. Samtaler med enkeltpersoner – enten private eller henvist fra virksomheder – på både medarbejder- og lederniveau.

Mentoring . Perspectiv har mere end 15 års erfaring med at arbejde med mentoring  på alle niveauer i Danmark og kan bidrage med viden, indsigt og erfaring på alle områder af et mentorprogram.
Kunder:  bl.a. ISS, Radiometer Medical A/S, DONG

Stress og trivsel Perspectiv afholder personlige samtaler og arrangerer workshops for kolleger, afdelinger eller virksomheder, der har brug for indsigt og viden om stress.
Kunder: bl.a. Koncerthuset, Aftenshowet, Radiometer Medical A/S

Workshops og tests Lisa Ott er certificeret i HBDI, Insights og SLII. Det seneste år har der især været stort træk på HBDI® og Wholebrain™. Vi tester, giver personlig tilbagemelding og afholder kurser og workshops. Kunder: bl.a. ISS, Frederikssund Kommune, Frie Skolers Lærerforeni